Шкарлет розповів, як карантин може вплинути на проведення ЗНО

Шкарлет розповів, як карантин може вплинути на проведення ЗНО

Укрінформ
Зовнішнє незалежне тестування в 2021 році відбудеться, нині вирішується питання щодо формату його проведення - залежно від епідеміологічної ситуації в країні.

Про це заявив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет на звітному брифінгу щодо 100 днів роботи на посаді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Враховуючи рік пандемії, непередбачувані фактори щодо другої, третьої хвилі пандемії на 2021 рік єдині зміни, які можуть відбуватися для зовнішнього незалежного оцінювання — це лише формат проведення, який залежить від епідеміологічної ситуації в країні”, - сказав Шкарлет.

Водночас він наголосив, що "закиди стосовно скасування ЗНО є фейками".

"На сьогодні ЗНО є інструментом оцінки якості знань, засвоєних під час навчання в школі", - підкреслив міністр.

Читайте також: Шкільне харчування: для вчителів і батьків створять інформаційний портал

Як повідомляв Укрінформ, раніше МОН заявило, що пробне ЗНО, основна та додаткова сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах. Так, пробне ЗНО відбудеться 10 квітня. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком: 21 травня – хімія, 24 травня – іспанська, німецька, французька мови, 25 травня – англійська мова, 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту), 1 червня – українська мова, українська мова і література, 4 червня – історія України, 7 червня – фізика, 10 червня – біологія, 15 червня – географія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-