«Лекхім» назвав точний час прибуття в Україну вакцини Sinovac

«Лекхім» назвав точний час прибуття в Україну вакцини Sinovac

Укрінформ
Група компаній "Лекхім" заявляє, що перша партія вакцини проти коронавірусу китайської компанії Sinovac Biotech прибуде до аеропорту "Бориспіль" 25 березня о 19:15.

Про це йдеться у релізі "Лекхіма", який є у розпорядженні Укрінформу.

"25 березня ПрАТ "Лекхім" поставить в Україну першу партію вакцини "CoronaVac". До відома надаємо деталі авіарейсу з КНР: TK6175 25MAR 0050-0610; TK459 25MAR 1820-1915", - йдеться у релізі.

Згідно з розкладом рейсів аеропорту "Бориспіль", рейс TK459 Стамбул-Київ авіакомпанії Turkish Airlines прибуває о 19:15. Рейсом TK6175 з Пекіна вакцина спочатку прибуде до Стамбула.

Читайте також: Степанову доручили пришвидшити вакцинацію для тих, хто записався через «Дію»

"Лекхім" також заявляє, що ДП "Медичні закупівлі України" не повідомило компанії про свою готовність прийняти вакцини та про місце поставки товару. "У випадку неготовності ДП "Медичні закупівлі України" прийняти вакцину CoronaVac у рамках виконання бюджетної програми група фармацевтичних компаній "Лекхім" розгляне можливість передачі вакцини закладам охорони здоров'я", - заявили у компанії.

Читайте також: Розробники кажуть, що вакцина CoronaVac безпечна для дітей

Загалом "Лекхім" планує поставити в Україну 5 млн доз вакцини "CoronaVac", зокрема 1,9 млн доз на виконання договору з ДП "Медзакупівлі України".

Як повідомлялося, раніше анонсувалося, що перша партія вакцин Sinovac Biotech має надійти 15 березня. В першому транші очікується поставка 700 тис. доз вакцини. Всього компанія має поставити 1,9 млн доз вакцини китайського виробника Sinovaс.

23 лютого в Україну прибула партія з 500 тис. доз вакцини проти коронавірусу Covishield, яка розроблена Оксфордським університетом та компанією AstraZeneca.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-