Семеро затриманих, 22 підозри: ДБР відзвітувало про роботу за тиждень

Семеро затриманих, 22 підозри: ДБР відзвітувало про роботу за тиждень

Відео
Укрінформ
Протягом другого тижня березня слідчі Держбюро розслідувань затримали сімох осіб, ще 22 отримали повідомлення про підозру.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Фейсбуку.

Зокрема, затримано: посадовця Архітектурно-планувального бюро Львівщини на вимаганні 15 тис. доларів США; керівника одного з департаментів АТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” під час одержання 35 тис. доларів США за подальше перебування директора однієї з філій на посаді.

Також за другий тиждень березня слідчі ДБР повідомили про підозру 22 особам. У тому числі - ексначальнику інженерної служби військової частини, який не огородив протитанкові міни, через що загинули троє військовослужбовців під час переходу на іншу позицію; п’ятьом особам, серед яких поліцейські, котрі видавали дозволи на вогнепальну зброю за гроші; одному з керівників Подільського прикордонного загону, який вимагав гроші за безперешкодне переміщення вантажу в межах прикордонної зони.

Читайте також: ДБР завершило слідство щодо привласнення мільйонів на будівництві казарм

Окрім того, як зазначається, слідчі ДБР направили до суду 16 обвинувальних актів. У тому числі щодо власника підприємства, який заволодів майже 5 млн грн, що призначалися на будівництво казарм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-