У центрі для онкохворих дітей «Дача» тривають ремонтні роботи, укладають плитку

У центрі для онкохворих дітей «Дача» тривають ремонтні роботи, укладають плитку

PR
Укрінформ
Будівництво нового житлового центру «Дача», яке фінансує фінтех-компанія Moneyveo, триває. Нині продовжуються роботи з укладання плитки.

Плитка вже є  в підсобних приміщеннях, на кухні, в залі і в коридорах першого поверху. Нещодавно почалося укладання і в санвузлах, повідомили Укрінформу в пресслужбі Moneyveo.

Зазначається, що стіни приміщень готові до фарбування, вже підготовлено зразки фарб у 16 відтінках, які пасують до кольору плитки. Замовлено міжкімнатні двері, а також розробляється проєкт умеблювання кімнат.  

«Зовні «Дача» теж набуває нових обрисів: доставлено обладнання для котельні, повністю утеплено фасад будинку, розпочато монтаж панелей на його вентильованій частині», – прокоментувала президентка БФ «Запорука» Наталія Оніпко.  

За її словами, центр «Дача» давно став для онкохворих дітей та їхніх родин другою домівкою. Вони приїжджають сюди з усієї України. Завдяки підтримці благодійників, пацієнти та їхні рідні зупиняються тут безкоштовно у періоди лікування в київському Інституті раку.

Читайте також: Будівництво нової «Дачі» для онкохворих дітей триває, йдуть внутрішні роботи

«Будівництво нового житлового центру «Дача» триває з 2018 року. Участь у його фінансуванні беруть як окремі українці, так і соціально відповідальний бізнес. Зокрема, у БФ «Запорука» вже зібрали й передали на будівництво понад 11 млн грн з необхідних 18 млн грн», - додала Оніпко.

Як повідомлялося, нова «Дача» – це благодійний проєкт. Будівництво ведеться на умовах співфінансування БФ «Запорука» та Moneyveo. Разом з тим організатори проєкту готові прийняти фінансову допомогу від усіх, хто готовий її надати.

Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-