Опублікували склад українського екіпажу судна, що затонуло біля берегів Румунії

Опублікували склад українського екіпажу судна, що затонуло біля берегів Румунії

Список
Укрінформ
Державна служба морського та річкового транспорту України оприлюднила імена членів екіпажу теплохода Volgo Balt 179, що затонув у ніч проти 11 березня в Чорному морі біля берегів Румунії, а також висловила співчуття родинам двох загиблих.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Морської адміністрації.

"Згідно з отриманою інформацією, рятувальна операція членів Volgo Balt 179 триває. 10 членів екіпажу врятовано. Це, зокрема, Юрій Севера, Ігор Хлізнуца, Ігор Чернов, Сергій Гайдай, Денис Морозов, Віталій Соловйов, Віталій Ремішевський, Сергій Дєментьєв, Дмитро Ніколаєнко та Ангеліна Соколова", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місцезнаходження старшого помічника капітана Рамзана Болатханова рятувальники встановлюють.

Водночас Морська адміністрація висловила співчуття родинам двох загиблих - капітана Олександра Борисенка та електромеханіка Григорій Лисаченка.

Читайте також: Аварія корабля: ВМС Румунії направили гелікоптер для перевезення українки до лікарні

Рятувальна операція триває. Державна служба з питань морського і річкового транспорту України знаходиться на постійному зв'язку з рятувальниками і консулом України в Румунії.

Як повідомляв Укрінформ, ВМС Румунії направили гелікоптер для транспортування постраждалої внаслідок аварії судна в Чорному морі українки Ангеліни Соколової до лікарні

Нагадаємо, в ніч проти 11 березня біля берегів Румунії затонуло судно Volgo Balt 179 із 13 українцями на борту. 10 моряків врятовані, двоє загинули, тривають пошуки одного члена екіпажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-