На окуповані території мають транслюватися 2-3 українські канали - Президент

На окуповані території мають транслюватися 2-3 українські канали - Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що на тимчасово окуповані території України повинно транслюватися 2-3 українських телеканали.

Про це він сказав під час пресконференції в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дом" - це тільки початок. Вважаю, що таких каналів повинно бути 2-3 ", - сказав Зеленський.

За його словами, це не обов'язково мають бути новостворені канали.

Зеленський вважає, що кожна медіагрупа може виділити один канал для того, щоб транслювати його на тимчасово окуповані території, наповнивши відповідним контентом.

Президент повідомив, що технічно Україна може ставити на лінії розмежування вишки для трансляції своїх телеканалів на окуповані території.

Читайте також: У школах мають з’явитися уроки медіаграмотності – Зеленський

Як повідомлялося, державний телеканал "Дом" з 1 березня значно розширив своє мовлення як в Криму, так і на Донбасі.

Раніше у телеканалу "Дом" був тільки один передавач, який працював на Луганську область. Зараз на Луганську область працюють п'ять таких передавачів, на Донецьку - сім, а на Крим - шість. Загалом їх 18.

Телеканал "Дом" – державний цілодобовий розважально-інформаційний телеканал, що розпочав мовлення 1 березня 2020 року. Він створений для об'єктивного інформування українців, які опинилися в окупації, про ситуацію в Україні, світі та в їхніх тимчасово окупованих районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-