Прикордонники України та Білорусі проводять операцію

Прикордонники України та Білорусі проводять операцію "Зубр-2020"

Укрінформ
У межах протидії протиправній діяльності на українсько-білоруській ділянці державного кордону з середини липня цього року розпочалася спільна спеціальна прикордонна операція «Зубр-2020».

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"На кордоні з Білоруссю для протидії протиправній діяльності триває спільна прикордонна операція. Такі спільні заходи між прикордонниками України та Республіки Білорусь відбуваються на регулярній основі щороку за домовленістю прикордонних відомств", - йдеться у повідомленні.

Цьогорічні заходи триватимуть до кінця жовтня.

До патрулювання державного кордону, окрім прикордонних нарядів, залучається пілотована та безпілотна авіація.

Читайте також: Україна і Білорусь домовилися посилити прикордонний режим

Відбувається регулярний обмін інформацією на рівні прикордонних загонів, у тому числі через спільний контактний пункт «Житомир-Пінськ».

Крім того, вчора прикордонники Білорусі поінформували Державну прикордонну службу України про те, що органами Державного прикордонного комітету РБ проводяться заходи з посилення прикордонного режиму на спільній ділянці кордону, в т.ч. в межах спільної спеціальної прикордонної операції «Зубр-2020», шляхом прийняття додаткових заходів контролю за порядком відвідування і перебування громадян у прикордонний зоні та прикордонній смузі.

фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-