Вилучення військової техніки: міністр оборони назвав дії слідчих ДБР підривом бойової готовності

Вилучення військової техніки: міністр оборони назвав дії слідчих ДБР підривом бойової готовності

Укрінформ
Неузгодженість дій правоохоронців та службовців військової контррозвідки призвели до підриву бойової готовності частин ППО, і оцінку їм мають дати правоохоронні органи.

Про це заявив міністр оборони Андрій Таран під час години запитань до уряду у Верховній Раді, коментуючи проведені ДБР обшуки у військових частинах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На теперішній час та інформація, яку я маю, дозволяє мені зробити такі висновки: неузгодженість дій співробітників військової контррозвідки й інших зацікавлених структур призвели до, по-перше, підриву бойової готовності частин протиповітряної оборони, по-друге — створення можливості витоку інформації, яка належить до “грифованої”. Оцінку, мені здається, мають надати відповідні правоохоронні органи, а не Міністерство оборони”, - заявив Таран.

Читайте також: ДБР поверне у військові частини Повітряних Сил вилучені прилади

Як повідомляв Укрінформ, слідчі ДБР 1 липня прийшли з обшуками у три зенітні ракетні бригади Повітряних сил та вилучили обладнання, яке забезпечує систему протиповітряної оборони країни. Під час слідчих дій було вилучено 7 приладів НВЧ (клістрони). Наразі їх повернуто військовим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-