В Україну прибув Благодатний вогонь

В Україну прибув Благодатний вогонь

Відео
Укрінформ
Благодатний вогонь прибув в Україну та буде переданий представникам Української Православної Церкви для відправлення пасхальних богослужінь у Михайлівському золотоверхому соборі та інших храмах.

Про це повідомляє пресслужба МАУ у Facebook.

"У неділю вранці літак МАУ Boeing-767 доставив амфору із Благодатним вогнем з Тель-Авіва до Києва. Цінний вантаж буде переданий представникам Української Православної Церкви для відправлення пасхальних богослужінь у Михайлівському золотоверхому соборі та інших храмах",- йдеться в повідомленні.

"У цей надскладний для людства час всім нам необхідна віра у дива. Благодатний вогонь, який сходить на Храм Гробу Господнього у Велику суботу, і є таким дивом",- зазначили в МАУ.

Читайте також: У Єрусалимі у храмі Гроба Господнього зійшов Благодатний вогонь

Як повідомляв Укрінформ, Благодатний вогонь після сходження в єрусалимському храмі Гроба Господнього цього року через пандемію коронавірусу буде за спеціальною процедурою доставлятися до всіх православних вірян у різних країнах, зокрема й України.

Раніше Посольство Ізраїлю в Україні заявило, що церемонія сходження Благодатного вогню у храмі Гроба Господнього відбудеться з обмеженою кількістю учасників через пандемію коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-