Facebook шукає менеджера з комунікацій у центрально-східній Європі

Facebook шукає менеджера з комунікацій у центрально-східній Європі

Укрінформ
Одна з найбільших соціальних мереж Facebook оголосила конкурс на посаду менеджера з комунікацій у центрально-східній Європі.

Про це йдеться у оголошенні на сайті компанії.

"Ця особа підтримуватиме широкий спектр ініціатив найвищого рівня, у тому числі масштабні кампанії, орієнтовані на споживачів, ключові оголошення, запуск значних продуктів й просування пріоритетів нашої компанії", - заявили у Facebook.

У компанії додали, що розшукуваний фахівець працюватиме в офісі у Варшаві й повинен вільно володіти англійською й бодай однією з центральноєвропейських мов (українська, російська, польська, чеська, словацька, румунська). У обов'язки такого працівника входитиме співпраця зі ЗМІ й ряд інших завдань, у тому числі розробка планів втілення стратегій компанії.

Читайте також: Служба зайнятості торік знайшла роботу для 18 тисяч киян

Про нову вакансію згадала і менеджер з публічної політики Facebook по Україні Катерина Крук. "У нас тут комсівська вакансія мрії. Дуже раджу подаватися. У цій ролі вам ніколи не доведеться розповідати одну історію двічі, натомість ви матимете змогу ділитися об’єднавчими історіями, що трапляються щодня у глобальній спільноті 2,8 млрд людей", - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, минулого року кількість активних користувачів Facebook в Україні досягла 13 мільйонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-