Друком вийшов останній номер “Дзеркала тижня”

Друком вийшов останній номер “Дзеркала тижня”

Укрінформ
Типографія надрукувала останній номер газети “Дзеркало тижня".

Про це головні редактори видання Володимир Мостовий (1994–2010) і Юлія Мостова (2011–2019) повідомили у своїй колонці на сайті dt.ua.

“Відшелестіли… Сьогодні типографія надрукувала останній номер тижневика “Дзеркало тижня”. Одна тисяча двісті сімдесят п'ятий”, — пишуть редактори.

Вони наголошують, що виданню вдалося проіснувати “п'ятдесят разів по пів року”, і додають, що “тижневик відходить разом із таненням більш невідтворюваного класу — інтелігенції”.

“Ви чудові читачі! Розумні, з критичним мисленням, суворі, вимогливі. Дякуємо вам за підтримку, критику, небайдужість до газети й країни, за більш як 25-річну "вірність клубу". На ваших очах ми пройшли шлях від королів інсайду — через острів свободи, де в часи жорсткої цензури могли себе реалізовувати журналісти інших видань, — до заповідника смислів. Спостерігаючи за тим, як біля керма переважно дурні змінювалися негідниками, а негідники — дурнями, ми чомусь завжди були в опозиції. Втім, як і більшість із вас”, — звертаються редактори до читачів газети.

Водночас у колонці висловлюється вдячність тисячам авторів “Дзеркала тижня”, серед яких, “безумовно, є улюблені, постійні або випадкові, але завжди — думаючі”.

“У бухгалтерії “ДТ” накопичилися 250 тисяч гривень — розмічених, але невиплачених гонорарів. При наших смішних тарифах — величезні гроші. Багато авторів просто не приходять по них, тому що для них головне — не розписатися у відомості за копійки, а достукатися зі своєю ідеєю, пропозиціями, баченням до тих, хто формує й приймає рішення”, — діляться Мостові.

Читайте також: В Україні стане на одне друковане видання менше

Останній номер тижневика отримав назву “Зе!повіт”. “Зе!повіт — це про те, як не бути розібраними на органи, як вижити й стати лідером у новому світі. “Не для нашого поні паша”, — скаже багато хто. Можливо. Але ми відповімо: “Прірву може перестрибнути тільки той, хто не знає, що цього не можна зробити”, - уточнюється в публікації.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада 2019 року головна редакторка газети “Дзеркала тижня. Україна” Юлія Мостова заявила, що видання припинить виходити в друкованій версії, а матеріали публікуватимуться лише на вебсайті. При цьому стало відомо, що останній номер тижневика вийде на Новий рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-