МКМС планує завершити реорганізацію до 1 січня 2020 року

МКМС планує завершити реорганізацію до 1 січня 2020 року

Укрінформ
Міністерство культури, молоді та спорту планує завершити реорганізацію і розпочати діяльність за новою моделлю до 1 січня 2020 року.
Про це повідомляється на сайті міністерства.

“Міністерство культури, молоді та спорту (МКМС) України планує завершити реорганізацію і почати функціонувати за новою моделлю до 1 січня 2020 року”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для цього Кабінет міністрів має встановити, що МКМС має мінімально необхідні для функціонування ресурси і службовців.

МКМС, зокрема, відповідатиме за такі сфери суспільного життя:

- мистецтво і креатив (театр, музика, кіно, книги, бібліотеки, цирки, мистецька освіта); - культурна спадщина (охорона і облік культурної спадщини, музеї, заповідники); - спорт (масовий спорт і спорт високих досягнень); - медіа та інформаційна безпека (медіа, інформаційна безпека та протидія інформаційній агресії); - благодійність і волонтерство (благодійність, волонтерство, меценатство); - релігійна і етнонаціональна політика (релігія, державна мова, культурна інтеграція національних меншин); - гуманітарна та інформаційна політика ТОТ (культурна та інформаційна реінтеграція тимчасово окупованих територій); - молодіжна політика (залученість молоді); - туризм (розвиток місць тяжіння, промоція внутрішнього і зовнішнього туризму).

Читайте також: Бородянський обговорив з верховним комісаром ОБСЄ співпрацю у забезпеченні прав нацменшин

Як повідомлялося, згідно з постановою уряду від 2 вересня №829 Міністерство інформаційної політики перетворюється у Міністерство культури, молоді та спорту України, а Міністерство культури та Міністерство молоді і спорту - ліквідовуються.

Відповідна реорганізація МІП із покладенням на новостворене міністерство завдань та функцій Міністерства культури та Міністерства молоді і спорту триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-