Конфлікт у МОЗ: Скалецька зустрілася із колективом міністерства

Конфлікт у МОЗ: Скалецька зустрілася із колективом міністерства

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька зустрілася з колективом МОЗ.

Про це вона написала у Facebook.

"Зустрілась з командою міністерства. ... Головний мій меседж: ми маємо спільно працювати для країни...Робота кожного члена команди важлива. Я чекаю від державних службовців надзусиль для результативної роботи команди. Державний службовець – це опора міністра. Державний секретар отримав від мене завдання зібрати пропозиції та надати проєкти рішень з організаційних питань ", - написала Скалецька.

Вона зазначила, що перший місяць роботи уряду виявився "непрогнозовано важким" і попросила директорати та департаменти МОЗ надати всю інформацію з нагальних питань.

Водночас керівник Директорату стратегічного планування та євроінтеграції МОЗ Ірина Литовченко оприлюднила пост, в якому заявлено, що обіцяного діалогу не відбулося, і працівники міністерства не отримали відповіді на свої запитання.

"Ми очікували від міністра отримати відповіді на... запитання щодо тиску на колег. Ми хотіли виконувати свою роботу. Без вказівок “правильних рішень” від керівництва та погроз. Натомість - отримали 9-хвилинну лекцію про тяжкі часи, і про те, що всі свої питання до міністра та її заступників ми повинні надати у письмовому вигляді", - написала Литовченко.

Читайте також: Скалецька - про ситуацію у МОЗ: Не я цю війну почала, але я її завершу

Як повідомляв Укрінформ, до Прем'єр-міністра Олексія Гончарука звернулися з відкритим листом працівники двох директоратів МОЗ, в якому заявили про політичний тиск на держслужбовців установи. Коментуючи ситуацію журналістам, Гончарук зазначив, що обговорив з міністром охорони здоров'я цю ситуацію і отримав обіцянку, що міністр з'ясує, що відбувається насправді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-