Гонтарева сподівається, що поліція знайде тих, хто підпалив її будинок

Гонтарева сподівається, що поліція знайде тих, хто підпалив її будинок

Укрінформ
Ексглава Національного банку Валерія Гонтарева сподівається, що правоохоронні органи розслідують підпал її будинку і знайдуть осіб, які за цим стоять.

Про це вона сказала в ефірі "Свободи слова", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після того як спалили мій будинок і президент і міністр внутрішніх справ Аваков сказали, що це дійсно будуть розслідувати, і, як мені сказав адвокат, над моїм будинком два дні працювала поліція і слідчі. Так що я сподіваюся, що може вони дізнаються, хто це робить", - сказала вона.

Читайте також: Спалений будинок Гонтаревої не був застрахований

Як повідомляв Укрінформ, екскерівник Національного банку Валерія Гонтарева заявила, що невідомі в ніч на 17 вересня спалили її будинок у селищі Гореничі під Києвом. Поліція відкрила по цьому факту кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав нічний підпал будинку проявом кримінального тиску.

Читайте також: Данилюк - про ситуацію з будинком Гонтаревої: Це скринька Пандори

В Офісі Президента опублікували заяву про те, що глава держави очікує якнайшвидшого розкриття справи щодо цієї пожежі.

Раніше, 30 серпня, ексглава НБУ повідомила, що її збив автомобіль в центрі Лондона і вона знаходиться в лікарні. Крім цього, в ніч на 5 вересня невідомі підпалили автомобіль, зареєстрований на невістку колишньої глави НБУ, яку також звуть Валерія Гонтарєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-