Мінветеранів: Не дозволимо використати інцидент на мосту Метро для очорнення бійців

Мінветеранів: Не дозволимо використати інцидент на мосту Метро для очорнення бійців

Заява
Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів захищатиме інтереси Олексія Белька, котрий, за даними правоохоронців, погрожував підірвати міст Метро.

Про це йдеться в заяві міністерства, оприлюдненій у Facebook.

«Міністерство у справах ветеранів висловлює подяку силовикам, правоохоронцям та усім причетним до професійного, безпечного та безкровного вирішення ситуації. Наголошуємо, що команда міністерства готова надати будь-яку допомогу в комунікації між Олексієм Бельком та тими, кого це може стосуватися на офіційному чи неофіційному рівні (за потреби), як адміністративними, так і громадськими каналами», - йдеться в заяві.

Водночас міністерство наголошує, що захищатиме інтереси Олексія Белька - як і будь-якого учасника російсько-української війни, зокрема його право на повагу, справедливий розгляд справи та необхідну допомогу.

«Ми не дозволимо використати цей інцидент для очорнення бійців та ветеранів, або для розколу між ними та рештою суспільства», - наголошують у міністерстві.

Читайте також: Терористу з мосту Метро може загрожувати довічне - Крищенко

Мінветеранів закликає громадян уважно перевіряти інформацію, а журналістів - спиратися на достовірні джерела та дотримуватися професійної етики.

У міністерстві також запевнили, що уважно стежитимуть за перебігом подій.

Як повідомляв Укрінформ, зловмисник заблокував рух на мосту Метро у Києві. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст.

За даними ЗМІ, ним виявився Олексій Белько, який нещодавно здав до поліції кілограм вибухівки та багато патронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-