В українських школах проведуть DOCU/ТИЖДЕНЬ проти булінгу

В українських школах проведуть DOCU/ТИЖДЕНЬ проти булінгу

Укрінформ
У жовтні в межах Всеукраїнської кампанії проти кібербулінгу стартує пілотний проєкт Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA - DOCU/ТИЖДЕНЬ проти булінгу.

Про це повідомила пресслужба кінофестивалю.

"DOCU/ТИЖДЕНЬ проти булінгу - це можливість поговорити зі школярами про складне за допомогою реальних історій з життя. На підтримку Кампанії проти кібербулінгу Docudays UA запустився сайт. На ньому для освітян, батьків та учнів зібрали інформацію про булінг та кібербулінг", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У вересні пройде Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Зазначається, що на цьому сайті можна дізнатись, як захиститися від цькування в онлайні й офлайні, як отримати безкоштовну юридичну допомогу тощо. На порталі відкрита реєстрація для шкіл на DOCU/ТИЖДЕНЬ проти булінгу.

Школи, які долучаться до акції, зможуть показати учням документальні стрічки “Булінг” американського режисера Лі Гірша та “Джованні та балет на воді” голландської режисерки Астрід Буссінк. А вчителі отримають методичні рекомендації для проведення уроків та обговорень у класі.

Реєстрація на DOCU/ТИЖДЕНЬ проти булінгу триває до 27 вересня. Участь у проєкті безкоштовна, але відбір шкіл-учасниць відбуватиметься на конкурсній основі.

Читайте також: Українська реперка Аlyona Alyona випустила кліп про булінг

Всеукраїнська кампанія проти кібербулінгу Docudays UA стартувала у березні 2019 року. Її мета - зменшити прояви кібербулінгу через інформування суспільства та реалізацію освітніх програм, а також адвокатування зміни державної політики у сфері протидії кібербулінгу.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-