Не танк, а танкіст: Бадоєв сказав, чому на Ході Гідності не буде техніки

Не танк, а танкіст: Бадоєв сказав, чому на Ході Гідності не буде техніки

Фото, відео
Укрінформ
Режисер Алан Бадоєв заявив, що на "Ході Гідності" на День Незалежності не буде військової техніки, бо основна увага буде звернена на людей, які прославляють країну.

Про це він сказав журналістам під час брифінгу в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ви знаєте, що не буде їхати техніка. Не буде техніки військової, тому що акцент ми робимо на тих прекрасних, відважних людях, які цією технікою управляють: не танк, а танкіст, не літак, а льотчик. Ми хочемо звернути увагу українців на подвиги наших героїв, а герої бувають і військові, і просто ті люди, які прославляють нашу країну в всередині і поза межами”, - розповів Бадоєв.

Він також повідомив, що сьогодні в центрі столиці відбувається передостання репетиція “Ходи Гідності”.

Брифінг Бадоєва на Майдані / Фото: Анатолій Сірик, Укрінформ

“Як бачите, на Майдані та на вулиці Небесної сотні немає великих декорацій. Це всього лиш тумби та подіуми для того, щоб стояли люди. Люди - це те, чим ми пишаємося. Вами ми пишаємося. Ми пишаємося тими людьми, які щось зробили для країни: військові як військові, медики як медики, музиканти як музиканти, ми пишаємося талановитими людьми нашої країни”, - сказав Бадоєв.

Читайте також: Частину Хрещатика перекрили задля репетиції Ходи Гідності

Окрім того, за його словами, на урочистостях з нагоди 28-ї річниці Незалежності України “будуть зібрані по-справжньому дивовижні люди”.

“Окрім військових, тут будуть оперні співаки, якими просто зобов’язана пишатися наша країна, тому що вони давно її прославляють, тут будуть неймовірні музиканти - Скорик, Тіна Кароль, тут будуть хори, симфонічні оркестри. Кожен із цих людей прославляє нашу країну, і треба бачити їх”, - підсумував режисер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-