Київстар та Global Office навчать школярів культури підприємницької діяльності

Київстар та Global Office навчать школярів культури підприємницької діяльності

Укрінформ
У рамках спільного проекту одного з найбільших українських операторів телекомунікацій “Київстар” і ГО "Global Office" - GoCamp — 3 500 школярів отримають нові знання й навички у сфері інновацій та підприємницької діяльності, а близько 50 співробітників компанії стануть менторами проекту.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі оператора.

"Для нас дуже важливо давати школярам можливість опанувати навички 21 століття, навчитися критичного мислення та основ лідерства, дізнатися, як використовувати діджитал-інструменти для отримання нових знань. Київстар володіє таким ресурсом - і технологічним, і експертним, тому вже 3 роки поспіль підтримує проект GoCamp. Цього року Київстар разом із Go Global планують навчити студентів GoCamp інноваційної та підприємницької культури. Розвиток освіти - один з пріоритетів нашої компанії. Ми це вважаємо інвестиціями в майбутнє України", — сказав президент компанії "Київстар" Олександр Комаров.

GoCamp – це найбільша освітня волонтерська програма у Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземних мов, допомагають долати мовні бар’єри, спілкуватися в багатокультурному середовищі, вчитись думати критично та креативно.

Оператор телекомунікацій спільно з Global Office розробив програму інтерактивного навчання для школярів Entrepreneurship & Innovation developmentс на базі успішних бізнес-кейсів. Минулого року понад 2 тисячі учнів з 75 шкіл по всій України пройшли інтерактивну програму навчання та 25 співробітників Київстару стали менторами освітнього курсу.

Читайте також: Київстар допоміг закупити медобладнання Одеській обласній дитячій лікарні

"Завдяки спільним зусиллям українські школярі в мовних таборах GoCamp зможуть розвинути підприємницький хист, отримати діджитал-компетенції та навчитись придумувати креативні бізнес-ідеї. Київстар демонструє, як цілі компанії можна успішно інтегрувати в інноваційні освітні методики", — зауважила директор громадської організації Global Office Оксана Нечипоренко.

Київстар надав понад 600 стартових пакетів для волонтерів GoCamp, забезпечивши їх якісним зв’язком на весь період перебування в Україні.

Як повідомлялося, саме за досягнення у проекті GoCamp Київстар отримав нагороду Telecom Awards 2018. А також здобув перемогу у "Національному конкурсі кейсів КСО 2018" за найкращий корпоративний внесок у ціль сталого розвитку як "Забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх".

 Фото: прес-служба Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-