Зеленський - про вбивство п'ятирічного хлопчика: Жодної спроби зам'яти справу

Зеленський - про вбивство п'ятирічного хлопчика: Жодної спроби зам'яти справу

Укрінформ
Винні у загибелі п'ятирічного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому мають бути покарані по справедливості, без жодного пом'якшення.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у Facebоok.

"На жаль, усі зусилля медиків виявилися марними. 5-річний Кирило помер у лікарні. Звісно, ніщо у світі не може втішити рідних і близьких. Але я – як Президент і як батько – хочу запевнити, що зроблю все, аби винні були покарані по справедливості. Жодного пом’якшення. Жодної спроби зам'яти цю справу", - написав він.

Глава держави підкреслив, що ця трагедія має стати уроком. "Ті, хто повинні дбати про безпеку громадян, мусять щохвилини пам’ятати про свою відповідальність. За життя. Перед людьми, перед народом, перед країною", - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня до реанімаційного відділення КНП "Переяслав-Хмельницька ЦРЛ" доправили хлопчика із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки. Було встановлено наявність у хлопчика проникаючих вогнепальних ушкоджень голови.

Читайте також: Справу про смерть п'ятирічного хлопчика перекваліфікували на "умисне вбивство"

3 червня дитина померла у лікарні.

Двоє підозрюваних у пораненні дитини затримані - це поліцейські, які на той час були не на службі, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння.

Після смерті малюка генпрокурор Юрій Луценко заявив, що прокурори змінюють підозру у справі з перекваліфікацією злочину на умисне вбивство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-