Мінветеранів готове підтримати всі ветеранські проекти та бізнес-починання

Мінветеранів готове підтримати всі ветеранські проекти та бізнес-починання

Фото
Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів готове підтримати та сприяти реалізації нових проектів та започаткуванню бізнесу ветеранами.

Про це заявила заступник міністра у справах ветеранів Оксана Гаврилюк під час дискусії "Ветеранська література як суспільне явище" на "Книжковому Арсеналі", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми постійно питаємо ветеранів: що вам потрібно, чим ви хочете займатись, щоб вам було добре? Тому що, коли вони щось роблять, отже, не так все і погано. Вони не закриваються, не мовчать, вони не на самоті. Мінветеранів і я особисто будемо робити все, що вони забажають", - зазначила вона.

Читайте також: На Книжковому Арсеналі запрацював "ветеранський намет"

Гаврилюк наголосила, що міністерство має на меті максимально виконувати запити від ветеранської спільноти і готові сприяти їм в усіх нових починаннях.

Дискусійна панель на тему «Ветеранська література як засіб психосоціальної адаптації» / Фото: Любімов Євген, Укрінформ

Як яскравий приклад співппаці ветеранів із державними інституціями представниця міністерства назвала роботу "Ветеранського намету" на "Книжковому Арсеналі".

Гаврилюк також допустила застосування подібного формату - "ветеранського намету" - на інших святкових і публічних заходах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-