Нацполіції передали 83 гібридні авто Mitsubishi

Нацполіції передали 83 гібридні авто Mitsubishi

Фото
Укрінформ
Підрозділам Національної поліції передали 83 гібридні автомобілі Mitsubishi Outlander PHEV.

Церемонія передачі відбулася за участю міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Патрульна поліція України — один з найкращих підрозділів Національної поліції. Ви маєте довіру людей, дієте фахово кожен день. А якщо маєте довіру і дієте компетентно, - ви повинні мати найкраще обладнання. І сьогодні той самий день, коли ви отримаєте 83 сучасних автомобілі Outlander”, - сказав Аваков.

За його словами, завдяки співпраці урядів України і Японії, в 2017 році МВС і корпорація Mitsubishi уклали договір на постачання 635 автомобілів Mitsubishi.

Гібридні авто Mitsubishi Outlander PHEV вручили Нацполіції / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

Аваков підкреслив, що на той час Нацполіція отримала найсучасніші автомобілі.

“Водночас, і тут я хочу подякувати президенту корпорації Mitsubishi, ми отримали знижку 13% на контракт. Після всіх процедур, зараз маємо ефект від цієї знижки — 83 сучасних, найновіших, 2019 року, позашляховики Mitsubishi Outlander”, - додав Аваков.

Він також закликав поліцейських “найкращим чином користуватися цим новітнім обладнанням” і “берегти Україну і українських людей”.

У свою чергу голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що за рік експлуатації автомобілів Mitsubishi було значно знижено рівень травматизму у поліцейських.

Він уточнив, що було прийнято рішення майже 100% цих авто передати підрозділам патрульної поліції, які забезпечують безпеку громадян на міжнародних автотрасах та основних магістралях України, тобто — дорожній поліції.

Читайте також: У поліції Харківщини — новий начальник

“Хочу сказати, що ми також значно збільшили свої поліцейські функції, поліцейський сервіс, у нас в громадах... Це значні і прямі кроки до розвитку Нацполіції”, - уточнив Князєв.

Як раніше повідомляли у МВС, завдяки своїм високим технологічним характеристикам, використання поліцією автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV з гібридною (бензиновою та електричною) силовою установкою підвищує транспортну, оперативну мобільність підрозділів поліції, а також дає змогу значно знизити рівень викидів парникових газів.

Захід також відбувся за участю представників патрульної поліції, посольства Японії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-