У поліції Харківщини — новий начальник

У поліції Харківщини — новий начальник

Укрінформ
Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та голова Національної поліції Сергій Князєв представили новопризначеного керівника Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерія Сокуренка.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

«Наказом № 421 від 24 квітня начальником Головного управління Національної поліції в Харківській області призначено, за узгодженням з міністром, бо ми перевели офіцера з апарату МВС, генерала третього ранку Сокуренка Валерія Васильовича. Ми прийняли рішення призначити генерала Сокуренка керівником поліції області, адже ми бачимо його здобутки на ниві ректора університету внутрішніх справ. На новій посаді він зможе закріпити розпочаті реформи поліції», - цитує Князєва прес-служба.

Він також наголосив, що новий очільник обласної поліції зможе продовжувати раніше розпочаті реформи, а після досвіду роботи на новій посаді покращити рівень підготовки поліцейських у навчальних закладах МВС.

Своєю чергою Яровий подякував поліції Харківщини за якісну роботу під час виборчої кампанії та висловив сподівання, що новий очільник поліції лише посилить команду правоохоронців області.

Читайте також: Масових порушень на виборах не зафіксували - МВС

Як повідомлялося, до цього поліцію Харківської області очолював Олег Бех, якого 24 квітня перевели в Одесу на посаду начальника обласної поліції.

Сокуренко - доктор юридичних наук, із 2005 року був ректором Харківського національного університету внутрішніх справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-