ЗНО: для учасників бойових дій та жителів окупованих територій продовжили термін реєстрації

ЗНО: для учасників бойових дій та жителів окупованих територій продовжили термін реєстрації

Укрінформ
Термін реєстрації учасників бойових дій та мешканців тимчасово окупованих територій для участі в ЗНО продовжено до 20 травня 2019 року.

Про це повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації.

«За інформацією Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, з 3 по 20 травня 2019 року подовжено термін реєстрації для участі в ЗНО для тих, хто не встиг зареєструватися в основний період», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що до цієї категорії людей належать: учасники бойових дій та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях; особи з неконтрольованої території; особи, які мають складати державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього оцінювання, а також особи, які за рішенням суду перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах.

Читайте також: Гриневич закликає не лякати дітей - ДПА не впливає на вступ до 5 класу

Зразок заяви, умови участі в додатковій сесії та перелік необхідних документів можна знайти на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти в розділі «Додаткова сесія ЗНО».

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині зареєстровано 14 тис. 910 учасників ЗНО-2019, з них 834 особи з тимчасово непідконтрольних територій регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-