У Авакова кажуть, що георгіївських стрічок рік у рік дедалі менше

У Авакова кажуть, що георгіївських стрічок рік у рік дедалі менше

Укрінформ
В Україні з кожним роком знижується тенденція до використання забороненої символіки, в тому числі “георгіївських стрічок”.

Про це у коментарі журналістам заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Варто подякувати громадянам, які брали участь у заходах, за той високий рівень особистої відповідальності, який вони проявили. Можемо констатувати, що впродовж 2014-2019 років тенденція щодо використання забороненої символіки кардинально знизилася", - сказав Шкіряк.

Читайте також: Поліція нарахувала понад 4 тисячі учасників масових заходів у Києві

За його словами, у цьому році зафіксовано найменше випадків використання такої символіки, починаючи з 2014 року, - зокрема, у Києві зафіксовано лише 3 факти.

"На даний час ситуація в Україні є спокійною, і під повним контролем правоохоронних органів. Ми продовжуємо нести службу в посиленому режимі до закінчення усіх заходів 9 травня", - зазначив радник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні на сьогодні заплановано близько тисячі акцій, присвячених відзначенню 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Найбільш масові заходи проходять в Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі та Одесі. До охорони публічної безпеки і порядку залучено понад 16,5 тисячі правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-