Супрун радить щодня казати руському міру: “Не сьогодні”

Супрун радить щодня казати руському міру: “Не сьогодні”

Укрінформ
Відповідальність за початок Другої світової війни значною мірою лежить і на СРСР, який того часу був союзником гітлерівської Німеччини.

Про це в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун написала у Facebook.

Вона заявляє, що треба “кожного дня казати рускаму міру дуже прості слова: не сьогодні”, бо “руській мир” - цинічні крадіжки і брехня, постійний пошук зрадників та параноя.

Зокрема, Супрун нагадала, що учасники проросійських акцій 9 травня виходять на вулиці “з портретами людей, про яких вони часто не знають”, та у компанії “ніколи не старіючих “штатних” ветеранів”. Що Москва не соромиться нагадувати світу, що найбільших втрат у Другій світовій зазнав саме СРСР, і водночас замовчувати, що “він же розпочинав цю війну як союзник Третього Рейху”.

Читайте також: Завданням сучасних українців є примирення та вивчення своєї історії - Геращенко

“Рускій мір — це стирання пам’яті та створення альтернативної історії", - написала Супрун, підкресливши, що радянська ідеологія поширювала безліч міфів щодо подій Другої світової, зокрема, і про перемогу, нібито, здобуту завдяки лише росіянам.

Також вона розкритикувала намагання сучасної РФ “змушувати пишатись найбільш цинічними полководцями, які безграмотно і по-садистськи вперто гнали своїх підопічних на смерть”. Супрун резюмувала, що “рускій мір - це спадкоємна влада підлих і жорстоких”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-