В ОБСЄ очікують, що напад на журналіста Комарова не залишиться непокараним

В ОБСЄ очікують, що напад на журналіста Комарова не залишиться непокараним

Заява
Укрінформ
Представник ОБСЄ зі свободи ЗМІ Арлем Дезір закликав провести ефективне розслідування нападу на журналіста Вадима Комарова.

Про це йдеться в його заяві, розміщеній на сайті ОБСЄ.

«Я засуджую цей дуже жорстокий напад на журналіста Вадима Комарова в Черкасах, унаслідок якого він потрапив у кому й ледь вижив. Це була спроба вбивства місцевого журналіста, який розслідував корупційні схеми. Цей спланований напад особливо тривожний і не може залишитися непокараним. Розслідування негайно розпочалося, і я закликаю владу ефективно довести його до кінця», - заявив Дезір.

Як повідомляв Укрінформ, уранці в суботу, 4 травня, у Черкасах перехожі знайшли Вадима Комарова непритомним поблизу Центрального ринку. За інформацією лікарів, йому було завдано декількох ударів по голові. Того ж дня Комарова прооперували, він перебуває у штучні комі.

Читайте також: Комаров міг йти за довідкою про психічну хворобу одного із очільників Черкас - адвокат

Напад на журналіста пов’язують із його професійною діяльністю. Поліція спочатку відкрила кримінальне провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, згодом злочин перекваліфікували як замах на умисне вбивство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-