У Швеції презентували бренд Ukraine NOW

У Швеції презентували бренд Ukraine NOW

Укрінформ
Артем Біденко у Стокгольмі (Швеція) презентував учасникам міжнародної конференції «Публічна дипломатія в часи конфліктів: Скандинавські, Балтійські та Східноєвропейські перспективи» єдиний бренд України Ukraine NOW.

Як повідомляє прес-служба МІП, це відбулося під час першої панелі конференції «Брендування в часи конфліктів».

«Україна повстала перед складним викликом - в рамках публічної дипломатії комунікувати ситуацію війни з Росією, сильну армію, яка захищає Європу від агресора. І водночас - показати безпечну країну, де ідуть реформи, де права людини є найвищою цінністю. Уряд сьогодні успішно реалізовує ці комунікаційні платформи, просуваючи реформи в Україні», - сказав Біденко.

Учасники заходу обговорили те, як соціальні, етнічні та військові конфлікти впливають на практику брендингу, комунікації та публічну дипломатію, а також проаналізували місце брендингу та іміджу держави у міждержавних конфліктах та практику використання ЗМІ у цих конфліктах.

Організатором конференції виступив університет Сьодертерна спільно зі Шведським Інститутом за підтримки Центру Балтійських та Східноєвропейських досліджень (CBEES), NordForsk та ReNEW.

Читайте також: Провідні виробники продуктів представили Україну на SIAL Canada

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня 2018 року уряд схвалив бренд Ukraine NOW, розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики України.

Фото: МІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-