Суд відмовився звільнити з-під варти екс-регіонала Єфремова

Суд відмовився звільнити з-під варти екс-регіонала Єфремова

Укрінформ
Старобільський районний суд Луганської області відмовився змінити запобіжний захід для екс-голови парламентської фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова на домашній арешт і залишив його під вартою.

Відповідне рішення суд ухвалив 24 квітня, засідання транслювалося он-лайн, повідомляє Укрінформ.

"Суд вважає недоцільним звільнення з-під варти під домашній арешт обвинуваченого Олександра Єфремова. Строк арешту продовжити до 22 червня 2019 року", - зачитав суддя рішення.

В ухвалі йдеться про множинні ризики, зокрема, можливість для обвинуваченого виїхати за межі України.

Суддя також нагадав, що деякі свідки, які проходять у цій справі, отримували погрози на свою адресу і змушені були написати заяви в прокуратуру, на підставі яких було порушено кримінальні справи.

Читайте також: ТСК з розслідування нападів на активістів розглядає справу Ноздровської

Як повідомлялося, ГПУ обвинувачує Олександра Єфремова в державній зраді, вчиненні умисних дій з метою зміни державного кордону України, організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР", організації захоплень будівель, де розташовувалися Луганська облдержадміністрація та УСБУ в Луганській області.

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії, заарештували наступного дня. Він перебуває під арештом 2 роки 4 місяці.

Питання про звільнення його під домашній арешт поставив захист Єфремова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-