Епіфаній зустрівся з житомирськими десантниками

Епіфаній зустрівся з житомирськими десантниками

Фото
Укрінформ
Під час поїздки в Житомирську область предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав командування Десантно-штурмових військ ЗСУ та поспілкувався з особовим складом.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"В рамках архіпастирського візиту на Житомирщину, Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Предстоятель Православної Церкви України оглянув та освятив будівлі командування, а також поспілкувався з особовим складом", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, десантники спільно з іншими військовослужбовцями Житомирського гарнізону та громадськістю взяли участь в освяченні і встановленні накупольних хрестів кафедрального храму святого рівноапостольного князя Володимира.

Епіфаній відвідав командування Десантно-штурмових військ / Фото: Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

За словами т.в.о. заступника командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ Олександра Пухальського, Православна церква України постійно опікується українськими військовослужбовцями, надаючи духовну підтримку та проводячи заходи душпастирської опіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-