На телеекранах покажуть документальний фільм про вбивство Гандзюк

На телеекранах покажуть документальний фільм про вбивство Гандзюк

Укрінформ
Цього тижня на кількох телеканалах покажуть документальний фільм “Гандзюк: Системне вбивство”.

Про це повідомив у Facebook адвокат Масі Найєм.

“Останні вісім місяців запитуємо себе, хто замовив вбивство Каті Гандзюк. Журналісти-розслідувачі зі Слідство.інфо аналізували і зіставляли факти, які самі роздобули, щоб відповісти на це питання”, - йдеться у повідомленні.

Найєм зазначає, що фільм покажуть:

- 26 березня, 21:00 – 24 канал,

- 27 березня, 21:15 – Перший:UA,

- 28 березня, 23:15 – Hromadske.UA,

- 29 березня, 18:00 – Hromadske.UA.

“Поки нас всіх роз'єднувала політика - вони навчилися вивозити нас на той світ, як метал вивозили з Донбасу. Час збирати каміння. Тому обов'язково подивіться фільм, щоб розуміти, що відбувається в країні. Це реальність. Не художня вигадка”, - додав він.

Читайте також: Фільм-розслідування про Гандзюк презентують 25 березня у Києві

Як повідомляв Укрінформ, 31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду власного будинку в Херсоні. Жінка перенесла кілька операцій і 4 листопада 2018 року померла.

11 лютого генеральний прокурор Юрій Луценко поінформував, що голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства херсонської активістки Гандзюк.

У ніч на 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у сумі 2 млн 497 тисяч 300 гривень. Заставу за нього вніс адвокат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-