У Раді презентували календар із фотографіями дітей загиблих учасників АТО

У Раді презентували календар із фотографіями дітей загиблих учасників АТО

Фото
Укрінформ
У кулуарах Верховної Ради презентовано календар «Погляд майбутнього» на 2019 рік зі світлинами дванадцятьох дітей із родин загиблих у зоні проведення АТО військовослужбовців.

Його представили члени громадської організації «Серця Кіборгів», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це вже друга редакція наших календарів. Перша була торік, і завдяки цьому 50 дітей загиблих учасників АТО могли оздоровитися протягом двох тижнів у Болгарії. Цього року також маємо надію, що нам вдасться допомогти дітям бійців," - розповів кореспондентові Укрінформу керівник ГО «Серця Кіборгів» Анатолій Свирид.

У 2017 році громадська організація «Серця Кіборгів» започаткувала та надалі продовжує благодійний проект «Погляд майбутнього» - календар зі світлинами дітей з родин загиблих учасників бойових дій, якими опікується організація. Під кожною дитячою фотографією наведено вислів дитини про тата, про війну, що забрала найдорожче.

ГО «Серця Кіборгів» – це громадське об’єднання з метою надання всебічної соціальної, правової, благодійної та будь-якої іншої підтримки особам, які брали участь, а також сім'ям загиблих під час проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Читайте також: Під час книжкового салону у Парижі пройшов флешмоб на підтримку Сущенка

Організація офіційно опікується майже 400 дітьми дошкільного та шкільного віку з усієї території України, батьки яких є учасниками АТО; із них 230 дітей – із родин загиблих.

Фото Данііла Шамкіна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-