За кілька років від нападів постраждали 15 магазинів Roshen

За кілька років від нападів постраждали 15 магазинів Roshen

Укрінформ
Упродовж кількох років понад 15 фірмових магазинів Roshen зазнали нападів вандалів у Києві, Харкові, Львові та Вінниці.

У поточному місяці хулігани завдали збитків на понад 200 тисяч гривень, що практично рівноцінне сумі, яку витрачає корпорація на реабілітацію одного тяжкопораненого українського бійця щомісяця, йдеться в заяві на сайті корпорації Roshen.

"Протягом кількох років понад 15 фірмових магазинів Roshen зазнали нападів вандалів в Києві, Харкові, Львові та Вінниці. В поточному місяці хуліганами нанесено збитків на понад 200 тисяч гривень, що практично рівноцінне сумі, яку витрачає корпорація на реабілітацію одного тяжкопораненого українського бійця щомісяця. Таким чином, кошти, які витрачаються на відновлення пошкоджень, могли б допомогти в порятунку ще одного життя", - йдеться в заяві.

У корпорації вважають, що подібні напади носять суб'єктивний характер, і наголошують, що "подібні дії завдають шкоди в першу чергу відвідувачам та працівникам".

У Roshen зазначили, що через фірмові магазини реалізується всього 5% продукції, і магазини більш покликані виконувати рекламну функцію. Приміщення магазинів - орендовані.

На сьогодні у 8 містах України налічується 57 фірмових магазинів Roshen, в яких працює понад 600 співробітників.

Читайте також: На Хрещатику горів магазин Roshen

Як повідомлялося, 18 березня на вулиці Хрещатик, 29, у Києві горів магазин. Ніхто не постраждав. Площа пожежі становила 2 кв. м. Згодом поліцейські затримали чоловіка, який кинув пляшку із запалювальною сумішшю у вітрину магазину Roshen на Хрещатику. За даними поліції Києва, цей чоловік є членом радикальної екстремістської організації, керівник якої затриманий СБУ і перебуває в СІЗО.

Минулого тижня двічі підпалювали магазини Roshen на Оболоні у Києві, а в неділю горів магазин Roshen на Героїв Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-