Тест пробного ЗНО з української можна пройти онлайн

Тест пробного ЗНО з української можна пройти онлайн

Укрінформ
На сайті "ЗНО онлайн" розміщено тест пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року з української мови та літератури.

Про це повідомляє портал Освіта.ua.

"Завдяки цьому сервісу всі майбутні учасники зовнішнього незалежного оцінювання можуть безкоштовно пройти тест, що був запропонований для виконання учасникам пробного ЗНО 16 березня 2019 року. Спосіб виконання всіх завдань у запропонованому тесті максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО", - йдеться у повідомленні.

Максимальна кількість тестових балів, що може отримати учасник тесту з української мови та літератури, дорівнює 104 балам.

Окрім тесту пробного ЗНО 2019 року, на сайті також пропонуються всі інші онлайн-тести з української мови та літератури, що були запропоновані для виконання абітурієнтам починаючи з 2009 року.

Читайте також: Вступна кампанія: на ЗНО-2019 записалися більше половини цьогорічних випускників

Як повідомляв Укрінформ, 16 березня відбулося пробне тестування з української мови та літератури, на яке зареєстувалися понад 165 тисяч учасників. В 2019 році ЗНО пройде з 11 предметів : українська мова і література; історія України; математика; біологія; географія; фізика; хімія; англійська мова; іспанська мова; німецька мова; французька мова. Основна сесія ЗНО відбудеться з 21 травня по 13 червня. Оголошення результатів осовної сесії ЗНО та ДПА відбудеться з 14 по 25 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-