Представники Нацдружин дали пояснення поліції щодо заяви про вибори - Аваков

Представники Нацдружин дали пояснення поліції щодо заяви про вибори - Аваков

Укрінформ
Представники організації «Національні дружини», включаючи речника Нацдружин Ігоря Вдовіна, давали пояснення у Нацполіції щодо заяви про застосування сили на виборчих дільницях у разі виявлення фальсифікацій.

Про це у ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Даний речник (Нацдружин, Ігор Вдовін – ред.) був запрошений до Міністерства внутрішніх справ, точніше, до Національної поліції, для дачі пояснень. І поліцейські говорили, пояснювалися, і з керівництвом Нацдружин, і з цим паном, які, загалом, пояснили, що це була мовна фігура», - сказав Аваков.

За його словами, «ми знаємо усі радикальні угрупування, які можуть проводити дестабілізації».

«З кожними з них є персональний діалог, на кшталт: дорогі друзі, ви маєте знати, що вас чекатиме у випадку, якщо… І це нормальна практика, коли є люди, які постійно ведуть з ними діалог», - додав Аваков.

Читайте також: Аваков не думає, що за подіями у Черкасах і Києві стоять проросійські сили

Раніше речник Нацдружин Ігор Вдовін заявив, що спостерігачі від "Національних дружин" можуть застосовувати силу на дільницях у разі фальсифікацій.

У свою чергу Аваков заявив, що право на силові методи належить лише поліції, і Національні дружини не має право застосовувати силові методи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-