Білецький не звертався до поліції через

Білецький не звертався до поліції через "планування його вбивства"

Укрінформ
Лідер політичної партії "Національний корпус" народний депутат Андрій Білецький до правоохоронців з приводу ймовірних погроз йому вбивством наразі не звертався.

Про це на брифінгу в понеділок заявив заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Максим Цуцкірідзе, відповідаючи на запитання щодо заяви Білецького про так звані спроби і планування його вбивства з боку нібито Петра Порошенка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поки що таких звернень зі сторони Білецького до нас не надходило. Якщо він вважає такі заклики на його адресу реальними, то ми приймемо, ми відповідно зареєструємо, і дійсно буде провадження за погрозою вбивством чи насильством", - сказав Цуцкірідзе.

Читайте також: БПП вимагає покарати учасників провокацій у Києві та Черкасах

Як повідомляв Укрінформ, 9 березня під час охорони громадського порядку в центрі міста Черкаси, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, під час від’їзду Президента України представники Національного корпусу намагалися заблокувати кортеж Глави держави та почали провокувати на бійку пересічних черкащан та поліцію.

Внаслідок сутичок у Черкасах постраждали 22 поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-