Захисту Мангера відмовили у відводі судді

Захисту Мангера відмовили у відводі судді

Укрінформ
Колегія Апеляційного суду Києва, яка розглядає скаргу на запобіжний захід голові Херсонської облради, не задовольнила клопотання адвоката про відвід головуючого судді Миколі Ященку.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Колегія суддів, порадившись у нарадчій кімнаті, вирішила відхилити клопотання захисника Дмитра Ільченка", - оголосив суддя.

Раніше адвокат заявив, що не довіряє судді Ященку, а також що автоматичний розподіл справи відбувся з порушенням, оскільки суддя, який був призначений у такий спосіб, перебуває у відпустці.

Читайте також: Суд розглядає скаргу ГПУ на запобіжний захід Мангеру

Як повідомлялося, 11 лютого 2019 року Генпрокуратура оголосила голові Херсонської облради Владиславу Мангеру підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. У ніч проти 15 лютого суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у 2 млн 497 тис. 300 грн. Заставу вніс адвокат Мангера.

Термін запобіжного заходу Мангеру закінчується 3 березня. У понеділок, 4 березня, має відбутися засідання у Шевченківському райсуді щодо його продовження.

31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні, внаслідок чого опіками було уражено 30% тіла. 4 листопада 2018 року вона померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-