ГПУ оскаржить рішення суду про запобіжний захід Мангеру

ГПУ оскаржить рішення суду про запобіжний захід Мангеру

Укрінформ
Генпрокуратура оскаржить рішення Шевченківського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, який підозрюється в організації убивства Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"У зв’язку з незгодою з прийнятим судом рішенням Генеральною прокуратурою України буде внесено апеляційну скаргу до Київського апеляційного суду", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Мангеру інкримінують вчинення злочину, який належить до категорії особливо тяжких і передбачає покарання у вигляді довічного ув’язнення.

У цьому зв'язку прокуратура клопотала в суді обрати для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Читайте також: Суд заарештував Мангера з правом застави

Як повідомлялося, 15 лютого Шевченківський райсуд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді триманні під вартою до 3 березня з можливістю внесення застави у розмірі 2 млн 497 тис. грн.

11 лютого Мангеру було повідомлено про підозру у замовленні убивства співробітниці Херсонської міськради, активістки Катерини Гандзюк, яку 31 липня 2018 року зловмисники облили сірчаною кислотою. Вона дістала хімічні опіки й частково втратила зір. Гандзюк перенесла більше 10 операцій, проте 4 листопада жінка померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-