Суд у справі Мангера продовжив засідання після перерви

Суд у справі Мангера продовжив засідання після перерви

Фото
Укрінформ
Шевченківський райсуд столиці після перерви продовжив засідання, на якому має бути розглянуте клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, підозрюваному у замовленні вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у залі присутній сам підозрюваний, його адвокати, а також представники державного обвинувачення.

Під час засідання суду у вівторок захист Мангера просив перенести засідання на другу половину дня 13 лютого.

Адвокат повідомив, що уклав договір з Мангером у вівторок вранці, і ще не встиг ознайомитися з клопотанням прокуратури. Натомість два адвокати Мангера, які знайомі з матеріалами справи, іще не встигли доїхати до Києва з Херсона. Сам Мангер також зазначив, що не встиг ознайомитися з клопотанням прокуратури.

Читайте також: Шевченківський суд почав засідання, у залі - Мангер із адвокатами

У свою чергу прокурори зазначили, що вчасно надали копії клопотання про обрання запобіжного заходу і 3 годин достатньо для ознайомлення з ним.

Суд розглядає справу Мангера / Фото: Овсяннікова Юлія. Укрінформ

Суддя Скіпчарський частково задовольнив клопотання і оголосив перерву у судовому засідання на 4 години.

Як повідомляв Укрінформ, Шевченківський районний суд міста Києва сьогодні обирає запобіжний захід голові Херсонської облради Владиславу Мангеру.

11 лютого генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Мангеру повідомлено про підозру у замовленні убивства Катерини Гандзюк. За його словами, прокурори проситимуть обрати голові Херсонської облради запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-