Суд у справі Мангера взяв перерву - чекають іще двох адвокатів

Суд у справі Мангера взяв перерву - чекають іще двох адвокатів

Укрінформ
Суд з обрання запобіжного заходу для голови Херсонської облради Владислава Мангера оголосив перерву на 4 години.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу із зали суду.
Захист Мангера просив суд перенести засідання на другу половину дня 13 лютого.

Захисник повідомив, що уклав договір з Мангером у вівторок вранці, і ще не встиг ознайомитися з клопотанням прокуратури. Натомість два адвокати Мангера, які знайомі з матеріалами справи, іще не доїхали до Києва з Херсона. Наразі вони іще в дорозі. Також адвокат наполягав, що Мангер не є затриманим, тож "ми не обмежені строком 72 години фактично", що підозрюваний з’явився до суду та "переховуватися не збирається".

Сам Мангер також зазначив, що не встиг ознайомитися з клопотанням прокуратури.

Читайте також: Шевченківський суд почав засідання, у залі - Мангер із адвокатами

У свою чергу прокурори зазначили, що вчасно надали копії клопотання про обрання запобіжного заходу і 3 годин достатньо для ознайомлення з ним.

Суддя Скіпчарський частково задовольнив клопотання і оголосив перерву у судовому засідання на 4 години.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, неподалік Шевченківського райсуду до 20 осіб стоять із плакатами на підтримку Мангера. Чоловіки закривають обличчя парасольками та одягом, на запитання журналістів не відповідають.

Біля приміщення суду також близько 20 правоохоронців, неподалік - кілька автобусів Нацгвардії. Усередині суду більше 10 правоохоронців, активісти.

Нагадаємо, сьогодні Шевченківський райсуд столиці розпочав обрання запобіжного заходу голові Херсонської обласної ради Владислава Мангеру, підозрюваному у замовленні вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про те, що Мангеру висунуто підозру заявив 11 лютого генпрокурор Юрій Луценко. За його словами, прокурори проситимуть запобіжного заходу у вигляді арешту без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-