Супрун закликає своїх прихильників не піддаватися на провокації під час суду

Супрун закликає своїх прихильників не піддаватися на провокації під час суду

Укрінформ
Відсторонена в.о.міністра МОЗ Уляна Супрун закликала своїх прихильників не піддаватися на провокації під час судового засідання в Окружному адміністративному суді Києва, що відбудеться в понеділок 11 лютого 2019 року.

Про це у Facebook написала відсторонена в.о.міністра охорони здоров‘я України Уляна Супрун.

“Сьогодні о 14:00 разом з нашою командою будемо на засіданні в Окружному адміністративному суді Києва. Суд розглядатиме клопотання, яке подало Міністерство юстиції України від імені Уряду, щоб скасувати тимчасову заборону мені виконувати обов'язки міністра. Це можливість розблокувати роботу МОЗ”, - написала Супрун.

Вона закликала своїх прихильників, які планують мітинг біля Окружного адмінсуду, не піддаватися на імовірні провокації.

“Знаю, що на 13:00 під судом збираються люди на підтримку МОЗ та трансформації системи охорони здоров’я. Будь ласка, будьте дуже обережними і не піддавайтеся на провокації насильства чи агресії. Окружний адмінсуд Києва вже запланував на сьогодні брифінг о 15:00, де планує роз’яснити прийняте рішення по «Справі Супрун». Правники та громадські організації, які займаються судовою реформою, не пригадують такої активної комунікації з боку цього суду щодо своїх ухвал”, - наголосила Супрун.

Читайте також: Суд пояснив, що означає відсторонення Супрун

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адміністративний суд Києва заборонив Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень глави МОЗ. Таке рішення ухвалено за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука.

У Кабінеті міністрів заявили, що оскаржуватимуть це рішення. Гройсман запевнив, що уряд продовжуватиме медичну реформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-