Правління НСТУ закликає переглянути рішення про звільнення Аласанії

Правління НСТУ закликає переглянути рішення про звільнення Аласанії

Укрінформ
Правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" закликає Наглядову раду ПАТ "НСТУ" переглянути рішення про звільнення Зураба Аласанії з посади голови правління мовника.

Про це йдеться у заяві, розміщеній на сайті "Ua: Суспільне".

"Правління Суспільного мовника наголошує на незаконності рішення Наглядової ради про дострокове припинення контракту з головою правління (Аласанією — ред.), вважає рішення, ухвалене в неправовий спосіб, надзвичайно небезпечним прецедентом і закликає Наглядову раду ПАТ "НСТУ" переглянути його з дотриманням всіх правових процедур", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у четвер, 31 січня, наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії України достроково розірвала контракт з головою правління НСТУ.

Аласанія керував Національною телекомпанією з 2014 до листопада 2016 року. А в 2017 році наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії за результатами відкритого конкурсу обрала його головою правління Суспільного мовлення. Він мав працювати на посаді чотири роки.

Читайте також: Наглядова рада опублікувала протокол засідання, на якому звільнили Аласанію

Аласанія заявив, що допускає оскарження в суді рішення Наглядової ради Національної громадської телерадіокомпанії України щодо його звільнення з посади голови правління НСТУ.

1 лютого медійні громадські організації закликали наглядову раду ПАТ "НСТУ" переглянути рішення про звільнення Аласанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-