Гонтаревій підозру ще не оголошували - Ситник

Гонтаревій підозру ще не оголошували - Ситник

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро ще не оголосили підозру екс-главі Нацбанку Валерії Гонтаревій щодо факту можливої службової недбалості при відшкодуванні коштів за рахунок держбюджету клієнтам штучно збанкрутілих банків.

Про це у п'ятницю на прес-конференції у Києві сказав директор НАБУ Артем Ситник, відповідаючи на запитання, чи оголошена підозра Гонтаревій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо Нацбанку є цілий ряд кримінальних проваджень, які розслідуються НАБУ, і там є напрацювання по ряду працівників Нацбанку. Підозра ще не оголошена", - сказав Ситник.

Читайте також: НАБУ не підтверджує і не спростовує відкриття справи проти Гонтаревої

Раніше ЗМІ повідомляли, що Національне антикорупційне бюро відкрило справу за фактом можливої службової недбалості колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтаревої і співвласника інвестиційної групи ICU Макара Пасенюка при відшкодуванні за рахунок держбюджету 150 млрд грн клієнтам штучно збанкрутілих банків.

Водночас у НАБУ Укрінформу не підтвердили і не спростували наявність справи за фактом можливої службової недбалості Гонтаревої і Пасенюка, оскільки ця інформація "не підлягає розголошенню".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-