Американські екзаменатори протестують українських студентів-медиків

Американські екзаменатори протестують українських студентів-медиків

Укрінформ
У березні цього року студентів-медиків українських медичних ВНЗ тестуватимуть експерти Національної ради медичних екзаменаторів із США, результати тесту не вплинуть на успішність і не будуть приводом для відрахування.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

“У березні цього року відбудеться міжнародне моніторингове дослідження якості вищої медичної освіти для студентів 4 курсу спеціальності “Медицина”.

Дослідження проходитиме у форматі тесту українською мовою, що розробляється спеціалізованою іноземною агенцією - Національною радою медичних екзаменаторів (США). Результати тесту не вплинуть на успішність студентів поточного навчального року і не можуть стати приводом для виключення студентів з університетів”, - зазначили у МОЗ.

Читайте також: МОЗ звинуватив Ляшка у розповсюдженні фейків про щеплення від кору

Там підкреслили, що дане тестування виявить якість навчання студентів у медичних вишах країни.

“Це дослідження є добрим інструментом для студентів, викладачів і керівництва навчального закладу, щоби отримати об’єктивну оцінку знань та якості підготовки. Воно дозволить студентам перевірити свої знання та порівняти їх з рівнем студентів з інших країн. Заклади вищої освіти отримують правдиві дані про знання українських студентів і розуміння, що треба вдосконалити в процесі підготовки, і на основі цього покращити навчальні програми”, - вважають у МОЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-