Гриценко вибачився перед сином Луценка: Знаю, що він був в АТО

Гриценко вибачився перед сином Луценка: Знаю, що він був в АТО

Укрінформ
Кандидат у Президенти, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко вибачився перед сином генерального прокурора Юрія Луценка Олександром за своє висловлювання, що Луценко-старший нібито ховав сина від участі в АТО.

Про це Анатолій Гриценко повідомив у Facebook.

Гриценко підкреслив, що вибачатися перед самим генпрокурором не буде.

"Генпрокурор Луценко аж надто збурився моїм інтерв’ю Дмитру Гордону. Де я сказав про високих чинів, які ховали своїх синів від мобілізації. Хтось повністю, хтось після кількох місяців в АТО - завчасно повертав додому, чи до парламенту, чи до Укроборонпрому. Коли інших хлопців мобілізовували на рік і більше. Це - правда. І вибачатися, тим більше перед Луценком, патологічно брехливим по життю - нема за що і не буду", - написав Гриценко.

Водночас Гриценко вибачився перед сином Луценка Олександром, адже знає, що той воював в АТО. "Я знаю, що Луценко-син дійсно доброволець, воїн, знаю, що він був в АТО, хоча й далеко не рік, як інші. Але воював, тому честь синові і хвала. Якщо мої слова його якось зачепили, то Луценкові-сину я приношу свої вибачення", - написав Гриценко.

Екс-міністр оборони додав, що від Юрія Луценка вибачень не чекає, бо "довіри чи поваги до нього немає давно".

Читайте також: Луценко дав 24 години “чесному полковнику” Гриценку для вибачення

У середу було оприлюднено інтерв’ю журналіста Дмитра Гордона з колишнім міністром оборони, кандидатом у Президенти України Анатолієм Гриценком. Відповідаючи на запитання, чому в 2014 році не пішов на фронт, Гриценко, зокрема, заявив, що спеціалістів його профілю в армії тоді було "більше, ніж потрібно". Також він заявив, що готовий був діяти на рівні своєї командно-штабної та оперативно-стратегічної спеціальності, але це не було затребувано, тому він допомагав, чим міг. Гриценко зауважив, що свого сина від фронту не ховав, "як це робили Порошенко, Луценко, Пашинський чи той самий Турчинов".

Гриценко також додав, що якби сини президентів, прем’єрів, міністрів, глав адміністрацій, суддів, прокурорів були в АТО, то війна вже б закінчилася.

Юрій Луценко відреагував на заяву Гриценка, нагадавши, що його син служив добровольцем в АТО, і дав 24 години екс-міністру оборони на вибачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-