ДСНС отримала третій вертоліт Airbus

ДСНС отримала третій вертоліт Airbus

Фото
Укрінформ
В Україну прибув третій вертоліт Airbus, призначений для потреб Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Про це повідомляє прес-служба Центру транспортних стратегій (ЦТС).

"В Україну прибув третій вертоліт Airbus-H225 Super Puma, який експлуатуватиметься Державною службою з надзвичайних ситуацій України", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби ЦТС, вертоліт зробив технічну зупинку в міжнародному аеропорту Івано-Франківська, під час якої його і сфотографували. Надалі машина використовуватиметься спеціальним авіаційним підрозділом оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

Україна отримала ще один вертоліт Airbus / Фото: Владислав Ковтун / cfts.org.ua

Читайте також: Аваков розповів про мультифункціональність вертольотів Airbus

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня Міністерство внутрішніх справ України підписало контракт з Airbus Helicopters на закупівлю 55 вертольотів моделей H225, H145, Н125 для МВС. У грудні 2018 року вже надійшли два перших вертольоти за контрактом з французькою компанією Airbus Helicopters.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков раніше інформував, що пілотів і техніків для обслуговування французьких вертольотів готуватиме Кременчуцький льотний коледж. А служба технічної підтримки розташовуватиметься в Ніжині (Чернігівська область) та Олександрії (Кіровоградська область).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-