Помер кореспондент Укрінформу Валерій Староселець

Помер кореспондент Укрінформу Валерій Староселець

Укрінформ
Увечері 25 січня зупинилося серце кореспондента Укрінформу у Херсонській області Валерія Старосельця. Це сталося просто за робочим столом.

Валерію Старосельцю було 62, кілька років тому він пережив інфаркт, і відтоді хвороба вже не відступала.

Староселець був відповідальною і порядною людиною у роботі і в житті.

“Коли він казав "зроблю", в мене була стовідсоткова впевненість, що він виконає завдання. Наскільки йому важко фізично після хвороби, я зрозуміла під час одного телефонного дзвінка. Після окупації Криму на кордоні з областю відкривали телевежу. Він поїхав, щоб написати про цю важливу подію. Там довелося багато ходити. Коли я зателефонувала і почула його голос, страшенно злякалася - він важко дихав, майже не міг говорити. "Негайно повертайся, нікуди не йди", - закричала в слухавку. Але він таки доробив справу і в той же день надіслав декілька оперативних новин. Він багато писав, утричі більше, ніж вимагали норми агентства. Його особливою фішкою була економічна тематика”, - згадує колегу керівник головної редакції регіональної інформації Укрінформу Ольга Коростельова.

Остання публікація Валерія Старосельця в Укрінформі - “Перли України: міф чи реальність?”

Дружина Валерія Ірина Староселець розповіла, що поза роботою він займався самоосвітою - любив читати у вільний час не художню літературу, а англійські та німецькі посібники.

"Він турбувався про мене і про доньку так, як міг турбуватися той, хто у дитинстві жив в інтернаті - так склалася доля. Він не вмів готувати, і ми з ним із цього кепкували. Він був мені не лише чоловіком, але й учителем у журналістиці", - каже Ірина.

Валерій Староселець попрацював в Укрінформі понад 10 років. Колектив агентства висловлює рідним і близьким нашого колеги глибоке співчуття з приводу цієї тяжкої втрати. Сумуємо разом з вами.

Поховають Валерія Старосельця у Херсоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-