Порошенко привітав енергетиків із професійним святом

Порошенко привітав енергетиків із професійним святом

Укрінформ
Енергетичний сектор України є надійним фундаментом національної економіки, забезпечує ефективну роботу промисловості, транспорту та зв’язку, створює світло, тепло й комфорт у кожній українській оселі.

Про це зазначив Президент Петро Порошенко у вітанні з нагоди Дня енергетика.

“Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем енергетика. Завдяки вашій повсякденній наполегливій праці вітчизняний енергетичний сектор є надійним фундаментом національної економіки, що забезпечує ефективну роботу промисловості, транспорту та зв’язку, створює світло, тепло й комфорт у кожній українській оселі”, - підкреслив Порошенко.

Глава держави переконаний, що майстерність та самовідданість українських енергетиків стануть запорукою інноваційного піднесення галузі задля реалізації її потенціалу в умовах консолідації європейської енергосистеми, що є гарантією регіональної енергетичної безпеки та досягнення глобальних цілей сталого розвитку.

Читайте також: Енергоатом спростовує "таємну" угоду з російським ТВЕЛ

Як відомо, щороку 22 грудня відзначається День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, встановлене на знак визнання їхніх заслуг в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці повсякденного життя населення. Свято відзначається згідно з указом Президента від 12 листопада 1993 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-