Укрпошта та Пенсійний фонд домовились щодо доставки та виплати пенсій

Укрпошта та Пенсійний фонд домовились щодо доставки та виплати пенсій

Укрінформ
Найближчим часом очікується укладання угод між Пенсійним фондом та Укрпоштою в усіх регіонах України стосовно доставки пенсій Укрпоштою.

Про це йдеться на сайті Укрпошти.

"Після прийняття рішення про виділення Укрпошті 500 мільйонів гривень на покриття збитків, пов’язаних з послугою доставки пенсій, Укрпошта досягла згоди з ПФУ щодо доставки та виплати пенсій у 2019 році. Філії Укрпошти в усіх областях України успішно провели переговори та підписали відповідні протоколи з регіональними управліннями ПФУ. Найближчим часом очікується укладання відповідних угод між Пенсійним фондом та Укрпоштою в усіх регіонах України без винятку", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укрпошта відновить роботу 50 раніше закритих відділень на селі

Таким чином, усі пенсіонери, які отримували пенсії в Укрпошті, та ті, хто бажає це зробити вперше, без перешкод будуть їх отримувати через Укрпошту.

«Укрпошта продовжить виплачувати пенсії в 2019 році та доставляти їх, як і раніше, в усі населені пункти країни: як у великі міста, так і в найменші та найвіддаленіші села», – зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Читайте також: З 1 березня майже 12 мільйонів українців отримають підвищені пенсії — Гройсман

Також, на виконання доручення Президента України щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв’язку в сільській місцевості, Укрпошта офіційно призупиняє з 17 грудня поточного року всі дії, пов’язані з оптимізацією сільської мережі. Крім того, буде проведена робота щодо працевлаштування на вакантні посади колишніх працівників, у разі їх звернення.

Наразі в Укрпошті незаповненими є 1188 вакансій листонош та 667 вакансій операторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-