Укрпошта відновить роботу 50 раніше закритих відділень на селі

Укрпошта відновить роботу 50 раніше закритих відділень на селі

Укрінформ
ПАТ "Укрпошта" припинило оптимізацію своєї сільської мережі та відновить до кінця року ті 50 відділень, які були закриті в рамках реорганізації.

Про це повідомляється на сайті поштового оператора.

"На виконання доручення Президента України щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв'язку в сільській місцевості, Укрпошта офіційно призупиняє з 17 грудня поточного року всі дії, пов’язані з оптимізацією сільської мережі. Крім того, буде проведена робота щодо працевлаштування на вакантні посади колишніх працівників, у разі їх звернення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найближчим часом планується відновити роботу понад 50 відділень зв’язку, 11 нових відділень – запустити до кінця року.

Укрпошта також буде активно співпрацювати з місцевими громадами, де відділення зв'язку залишаються закритими з технічних причин, пов’язаних із неможливістю подальшої експлуатації або у зв’язку з їх неукомплектованістю.

Наразі в Укрпошті незаповненими є 1188 вакансій листонош та 667 вакансій операторів.

Читайте також: Укрпошта до кінця року планує відкрити 11 нових відділень

Як повідомлялося, 21 листопада Президент України Петро Порошенко заявив, що Укрпошта не закриє своїх відділень у сільській місцевості та продовжить доставляти пенсії пенсіонерам без підвищення тарифу.

На покриття збитків поштового оператора в бюджеті на 2019 рік було виділено 500 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-