Обрали новий склад Громадської ради доброчесності

Обрали новий склад Громадської ради доброчесності

Укрінформ
На зборах представників громадських об’єднань обрано новий склад Громадської ради доброчесності.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Участь у засіданні, що проходило у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів, узяли 11 із 12 громадських об’єднань, які визнані ВККС такими, що відповідають вимогам до участі у зборах представників громадських об’єднань для створення Громадської ради доброчесності. Не було на зборах лише представників ГО «Центр ЮЕЙ».

Таким чином, за результатами відкритого голосування до ГРД увійшли: Вадим Валько, Євген Воробойов, Михайло Жернаков, Роман Куйбідо, Андрій Кулібаба, Антон Марчук, Роман Маселко, Володимир Міщенко, Євгенія Моторевська, Дмитро Остапенко, Денис Савченко, Андрій Савчук, Максим Середа, Роман Смолюк, Наталя Соколенко, Дмитро Стигун, Роман Сухоставець, Галина Чижик, Тарас Шепель та Олег Яким’як.

Читайте також: Україна демонструє безпрецедентний рівень прозорості судової реформи - президент CEPEJ

Визначено також 3-х осіб, котрі замінять членів ГРД у разі вибуття їх зі складу Ради. Це Ігор Багрій, Олена Луньова та Едуард Мєлких.

Як повідомлялося, ГРД утворюється з метою сприяння Вищій кваліфікаційній комісії суддів України у встановленні відповідності судді (кандидата на посаду судді) критеріям професійної етики та доброчесності для цілей кваліфікаційного оцінювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-